Skupina Chvrches predstavila skladbu Richard Pryor

NETKY.SK • 13 Október 2014, 16:04 • 2 min
Skupina Chvrches predstavila skladbu Richard Pryor

USA - Škótska skupina Chvrches predstavila počas víkendu na festivale Austin City Limits novú skladbu, ktorú predbežne pomenovali Richard Pryor. Pieseň zahrali aj na iných šou, vždy ju však uviedli pod iným názvom ako napríklad Eddie Murphy alebo Gene Wilder.

slovakia

left justify in out

Skladba by sa mala nachádzať na pripravovanej štúdiovke. Kedy presne ju uvedú na trh, však členovia formácie zatiaľ nevedia. Ako uviedol klávesák Iain Cook v rozhovore pre britský týždenník New Musical Express (NME), prioritou je pre nich kvalita nahrávky, nie rýchlosť jej vydania. "Často vidíte kapely s úspešným debutom. Začnú si toho o sebe veľa myslieť, vydajú niečo neštandardné, no nikto o to ani len nezakopne. Nie sme prehnane sebavedomí, no vašim nepriateľom môže byť aj tlak verejnosti. Nechceme dať von niečo, s čím by sme neboli spokojní. Môže nám to zabrať štyri mesiace alebo aj dva roky," prezradil rodák z Glasgowa.

 

 

Elektronické trio Chvrches, ktoré tvoria Lauren Mayberry, Martin Doherty a spomínaný Iain Cook, vydalo vlani v septembri debutový album The Bones of What You Believe. Predstaviť z neho stihli už viacero singlov ako The Mother We Share, Recover, Gun, Lies, We Sink alebo Under the Tide. V britskom albumovom rebríčku sa dostal na deviatu priečku. Na konte majú napríklad aj nomináciu na NME Award. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies