Skupina Chiki Liki Tu-A vo štvrtok vyráža na turné

NETKY.SK • 30 September 2015, 10:44 • 2 min
Skupina Chiki Liki Tu-A vo štvrtok vyráža na turné

BRATISLAVA - Slovenská kapela Chiki Liki Tu-A vo štvrtok 1. októbra odštartuje koncertnú šnúru s názvom 20 rokov Tour, ktorou chcú osláviť dve desaťročia na hudobnej scéne a viac ako tisíc odohraných koncertov. Turné sa začne v Košiciach a posledné vystúpenia v rámci Slovenska sa budú konať v Bratislave. Agentúru SITA o tom informoval PR manažér skupiny Edo Kopček.

slovakia

left justify in out

Členovia zoskupenia si okrem turné pre svojich fanúšikov pripravili novinku v podobe reedície ich prvých troch albumov s názvom Margecany a DVD Live. Fanúšikovia by ju mali vo štvrtok ráno nájsť vo svojich poštových schránkach.


Skupina odohrá výročné koncerty v najznámejšej štvorčlennej zostave spolu s bývalým členom a trombonistom Tomášom Paľom. Chiki Liki Tu-A sa postupne zastavia v Košiciach, Banskej Bystrici, Prešove, Žiline, Trenčíne a dva razy sa predstavia v Bratislave. Na domácom prešovskom koncerte, ktorý skupina odohrá v Kultúrnom dome Solivar, im príde zablahoželať formácia Bez ladu a skladu, ktorá tento rok oslavuje 30. výročie založenia. Ako zvyčajne, Chiki Liki Tu-A zavítajú aj do zahraničia. Zatiaľ je známe, že vystúpia v Poľsku, Českej republike a Slovinsku.


Chiki liki tu-a vznikli v 90. rokoch minulého storočia v Prešove. Koncertovali vo Veľkej Británii, Francúzsku, Írsku, Belgicku, Švajčiarsku či Nemecku. Doteraz vydali nahrávky Nezatváraj Milan dvere (1998), Budeš musel vlasy na blond prefarbil (2000), Kysak (2002), Choďte sa hrať pred vlastný vchod (2003), Dvojkilometrový jeleň (2005) a Slzy tvý mámy, Šedivý a spol. (2015). Na konte majú hity ako Laska moja de si, Ďakujem, Kristina či Monte Carlo (...v šušťakoch).

Termíny slovenských koncertov 20 rokov Tour skupiny Chiki Liki Tu-A:
1. októbra - Košice, Collosseum
2. októbra - Banská Bystrica, Klub77
3. októbra - Prešov, KD Solivar - Babadlo
9. októbra - Žilina, Klub Kolečko
10. októbra - Trenčín, Klub Lúč
16. a 17. októbra - Bratislava, Randal
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies