Skupina Chiki liki tu-a 15. apríla opäť zavíta do Bratislavy

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 16:30 • 2 min
Skupina Chiki liki tu-a 15. apríla opäť zavíta do Bratislavy

BRATISLAVA - Slovenská kapela Chiki liki tu-a, ktorá 3. marca vyrazila na turné po slovenských a českých mestách, sa pre veľký úspech sobotňajšieho bratislavského koncertu, rozhodla vystúpiť v hlavnom meste Slovenska aj v polovici apríla.

slovakia

left justify in out

 Na vypredanom koncerte, ktorý odohrali 7. marca v klube Randal, pokrstili nový album Slzy tvý mámy, Šedivý a spol.. Do života ho uviedli Bibiána Šedivá Grebeňová a líder kapely Para Tomáš „Lasky“ Šedivý, ktorí štúdiovku poliali slzami. Vystúpenie, ktoré naplánovali na stredu 15. apríla, sa uskutoční na rovnakom mieste.

 

„Obmedzili sme kapacitu na 350 ľudí, takže sa tam nedostane toľko ľudí, koľko by ten priestor naozaj zvládol, ale trochu menej, aby všetci návštevníci mali pohodlie a mohli si to užiť na plné bomby,“ vyjadril sa spevák a gitarista Ľuboslav Petruška. „Hrali sme tam mnohokrát, ale nám vyhovuje skôr komornejšie prostredie. Radšej si zahráme viacero koncertov pre menej ľudí. Je to pre nich viac zážitkov, respektíve sa tam môžu vystriedať. Nikdy to nebola naša politika, aby sa všetko stalo naraz. Každý koncert je pre nás jedinečný a jemne iný. Takisto sa v menších priestoroch cítime byť viac s nimi a naopak,“ dodal Petruška. Vstupenky na väčšinu vystúpení z aktuálneho turné sú v predaji v sieti Predpredaj.sk. 

 

Chiki liki tu-a vznikli v 90. rokoch minulého storočia v Prešove. Zloženie kapely prešlo niekoľkými zmenami. V súčasnosti sú jej členmi Martin Višňovský, Ľuboslav Petruška a Tomáš Višňovský. Koncertovali vo Veľkej Británii, Francúzsku, Írsku, Belgicku, Švajčiarsku či Nemecku. Na konte majú hity ako Laska moja de si, Ďakujem, Kristina či Monte Carlo (...v šušťakoch). 


Termíny Chiki liki tu-a Tour 2015: 
12. marca - Brno, Fléda 
13. marca - Nové Mesto nad Váhom, Za rampami 
14. marca - Trenčín, Klub Lúč 
19. marca - Prešov, PKO 
20. marca - Žilina, Rock'n'Rolla bar 
21. marca - Vrbové, Kinosála 
10. apríla - Prievidza, Element Music Club 
11. apríla - Brezno, Bombura 
14. apríla - Praha, Lucerna Music Bar 
15. apríla – Bratislava, Randal 
16. apríla - Banská Bystrica, Klub 77 
17. apríla - Ružomberok, Relax čajovňa 
18. apríla - Hruštín, Dom kultúry 
24. apríla - Kremnica, Akropola 
25. apríla - Košice, Collosseum 
30. apríla - Levice, Reviczky klub 
1. mája - Handlová, Sound city pub 
2. mája - Senica - Kunov, Dom Kultúry 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona