Skupina Alphaville vystúpi v Petržalke, vstup bude voľný

NETKY.SK • 12 Jún 2012, 12:20 • 2 min
Skupina Alphaville vystúpi v Petržalke, vstup bude voľný

Skupina Alphaville vystúpi v Petržalke, vstup bude voľný - Kultúra Na 15. ročníku podujatia Dni Petržalky vystúpi nemecká synthpopová skupina Alphaville.

slovakia

left justify in out

img

Na 15. ročníku podujatia Dni Petržalky vystúpi nemecká synthpopová skupina Alphaville. Marian Gold a spol. sa v sobotu 16. júna po 22:30 predstavia v areáli Závodiska v Starom háji. V rámci Galaprogramu sa v ten istý deň ukážu aj Martin Jakubec, Lojzo, Medial Banana, Bukasový masív, AMO, Marcel Palonder a Tublatanka. Moderátorom akcie bude dvojica Peter Batthyany a Peter Sklár. Vstup na podujatie, na ktorom bude aj jarmok remesiel, súťaž vo varení gulášu a burza kníh, bude voľný.

Formácia Alphaville v roku 2009 vystúpila v Žiari nad Hronom, Nitre, Bardejove a v Hnúšti. Hviezdy syntetizátorového popu osemdesiatych rokov minulého storočia boli predtým na Slovensku v roku 2004, keď na turné oslávili 20. výročie svojho vzniku. Na koncerte v Bratislave by v sobotu nemali vynechať svoje najväčšie hity ako Big in Japan, Sounds Like a Melody, Forever Young či Dance with Me.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona