Skunk Anansie vystúpia vo februári vo Viedni a Krakove

NETKY.SK • 26 Október 2016, 16:08 • 2 min
Skunk Anansie vystúpia vo februári vo Viedni a Krakove

LONDÝN - Anglická rocková kapela Skunk Anansie sa predstaví vo februári v Rakúsku a Poľsku. Londýnska formácia na čele so speváčkou Skin sa predvedie v sobotu 18. februára vo viedenskej Arene a o dva dni neskôr v krakovskom Teatr Łaźnia Nowa.

slovakia

left justify in out

Skupina, ktorá má na konte hity ako All I Want alebo Hedonism (Just Because You Feel Good), zavíta v rámci jej budúcoročného európskeho turné aj do ďalších poľských miest ako Varšava či Gdansk a tiež do Milána, Amsterdamu, Londýna, Paríža, Madridu, Mníchova či Berlína. Šnúru, ktorú odštartujú 27. januára v Lyone, zakončia 4. marca vystúpením v Kolíne nad Rýnom.


Skupina Skunk Anansie vznikla v roku 1994 a v súčasnosti ju tvoria spomínaná Skin, Richard "Cass" Lewis (basgitara, gitara), Martin "Ace" Kent (gitara) a Mark Richardson (bicie). Debutovali nahrávkou Paranoid And Sunburnt (1995), po ktorej nasledovali Stoosh (1996) a Post Orgasmic Chill (1999). V roku 2001 sa skupina rozpadla, no v roku 2008 potvrdila obnovenie činnosti. Následne vydali výberovku Smashes & Trashes (2009) a albumy Wonderlustre (2010), Black Traffic (2012) a Anarchytecture (2016). Medzi ich ďalšie známe skladby patria tiež napríklad Weak či Brazen (Weep).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies