Skúška dopravného projektu pre hokejový šampionát bude 11. februára

NETKY.SK • 9 Február 2011, 13:02 • 2 min
Skúška dopravného projektu pre hokejový šampionát bude 11. februára

Skúška dopravného projektu pre hokejový šampionát bude 11. februára

slovakia

left justify in out

img

Skúška dopravného projektu v okolí Zimného štadióna Ondreja Nepelu v Bratislave, ktorý je pripravený k hokejovým Majstrovstvám sveta 2011 IIHF, bude v piatok 11. februára počas turnaja Slovakia Cup. Testovanie sa uskutoční od 12. do 22.00 h. TASR o tom informovala riaditeľka komunikácie šampionátu Michaela Grendelová.
      Medzinárodná hokejová federácia na svojej stránke www.iihf.com zverejnila, že počas stanoveného času bude zabezpečená priepustnosť priľahlých ulíc pomocou kontrolovaných vstupov políciou, prenosných dopravných značiek a obmedzením dopravy v niektorých uliciach vytvorením jednosmeriek. Dopravné obmedzenia budú mať dve časti: severnú, ktorá zasiahne ulice Trnavská, Vajnorská, Bajkalská a južnú zónu, ktorá sa týka ulíc Trnavská, Bajkalská, Záhradnícka a Jégeho.
      Prístup s motorovým vozidlom do chránenej oblasti bude možný na základe trvalého bydliska uvedeného v občianskom preukaze, majiteľom garáží na základe listu vlastníctva, firmám na základe výpisu z obchodného registra.
      Jazdný pás od križovatky Bajkalská /Trnavská po križovatku Jégeho/Trnavská v smere do mesta bude pre verejnú dopravu uzavretý. Používať ho budú len vozidlá mestskej hromadnej dopravy. V opačnom smere – smerom von z mesta bude prejazd po Trnavskej ulici bez obmedzení, uzatvára Medzinárodná hokejová federácia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies