Škrtelov prestup do Fenerbahce za 5,5 milióna libier

NETKY.SK • 14 Júl 2016, 17:18 • 2 min
Škrtelov prestup do Fenerbahce za 5,5 milióna libier

ISTANBUL - Slovenský futbalista Martin Škrtel sa sa stal definitívne hráčom Fenerbahce Istanbul. Turecký klub vo štvrtok oficiálne potvrdil príchod obrancu z FC Liverpool za 5,5 milióna libier. V piatok novú posilu predstavia médiám a fanúšikom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný Škrtel predtým absolvoval v Istanbule lekársku prehliadku. Dĺžku kontraktu zatiaľ zainteresovaní neoznámili, podľa tureckých médií by malo ísť o dohodu na tri roky.

 

V klube by mal patriť medzi najlepšie zarábajúcich hráčov.Slovenský reprezentant, ktorý viedol defenzívu tímu trénera Jána Kozáka na EURO 2016 opustil Anfield po 8,5 roku. Za "The Reds" nastúpil na 320 zápasov od svojho príchodu do klubu v januári 2008 zo Zenitu Petrohrad.

 

"S Martinom sme dlhšie diskutovali o možnostiach prestupu. Ponúk mal viacero, napríklad z talianskeho Juventusu Turín, Anglicka, Španielska či už spomínaného Turecka. Napokon sa on sám rozhodol pre Fenerbahce Istanbul, ktorého ponuka bola hneď od začiatku veľmi priama, rýchla a korektná. Osobne som veľmi rád, že sa nám v Stars&Friends úspešne podarilo zrealizovať aj tento megatransfér," vyjadril sa Karol Csontó.

 

"Po toľkých rokoch v Liverpoole jednoducho nastal čas na zmenu. Som nesmierne rád, že sa môžem stať súčasťou tak veľkého a úspešného klubu, ako je Fenerbahce Istanbul, ktorý má silné meno nielen v Turecku, ale celkovo vo svete. Už sa neviem dočkať prvého tréningu, keď sa zoznámim s hráčmi, trénermi, ale aj celým realizačným tímom. Aj napriek mnohým ponukám z iných klubov som si Fenerbahce vybral najmä preto, lebo od prvého kontaktu som cítil, že majú veľký záujem na tom, aby som sa stal súčasťou ich tímu. Verím, že svojimi výkonmi na ihrisku pomôžem Fenerbahce k úspechom," povedal na margo prestupu Škrtel.

 

Po zasadnutí Jürgena Kloppa na trénerskú stoličku Liverpoolu však stratil miesto v základnej zostave a z uplynulých 63 zápasov nastúpil len na 27.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies