Škrtelov návrat je blízko, proti Manchestru City ešte nie

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 14:00 • 2 min
Škrtelov návrat je blízko, proti Manchestru City ešte nie

LIVERPOOL - Návrat slovenského futbalového stopéra v službách anglického FC Liverpool Martina Škrtela do súťažného diania po vyše dvojmesačnej absencii je na spadnutie, stredajší zápas tamojšej Premier League proti Manchestru City však bude sledovať len z tribúny na Anfielde.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný skúsený zadák nedohral 20. decembra stretnutie 17. kola najvyššej anglickej súťaže na trávniku Watfordu (0:3) a odvtedy nútene pauzoval pre zranenie zadného stehenného svalu. Viaceré anglické médiá vrátane bbc.com priniesli informáciu, že Škrtel by mohol zasiahnuť už do spomenutého duelu s manchesterským klubom, napokon však nefiguruje v 23-člennej zápasovej nominácii trénera LFC Jürgena Kloppa. Škrtel v tejto sezóne naskočil do 17 duelov Premier League a raz skóroval. Liverpool sa najbližšie predstaví v nedeľu opäť v lige na ihrisku Crystal Palace.

 

Úvodný výkop stredajšieho súboja na Anfielde naplánovali na 21.00 h SEČ. Manchester City je v tabuľkovom poradí štvrtý, Liverpoolu patrí deviata priečka v hodnotení Premier League.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona