Škrtelov kolega z obrany Lovren: Chcel som sa schovať pod stôl

NETKY.SK • 31 August 2015, 12:50 • 2 min
Škrtelov kolega z obrany Lovren: Chcel som sa schovať pod stôl

LIVERPOOL - Prvú prehru v novej sezóne Premier League utrpeli počas víkendu futbalisti FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

"The Reds" vôbec nepotešili vlastných fanúšikov, keď v domácom prostredí štadióne Anfield nestačili na londýnsky West Ham United a prehrali 0:3.

 

Pod výsledok sa podpísali hrubé individuálne chyby v podaní zverencov trénera Brendana Rodgersa. Jednu z nich pri druhom góle hostí urobil stredný obranca Dejan Lovren. Kolega Slováka Martina Škrtela zo stopérskej dvojice po zápase povedal, že v prvom momente po svojej minele sa chcel schovať pod stôl. "Chyba samozrejme najviac mrzí mňa samého. Bolo to moje zlé rozhodnutie a vinu beriem na seba. V prvom momente som sa chcel schovať pod stôl. V takých mometoch je najdôležitejšie zdvihnúť hlavu a snažiť sa dohrať zápas bez ďalších zaváhaní," sypal si popol na hlavu chorvátsky obranca.

 

Lovren pred sezónou dostal príležitosť pred Francúzom Mamadoum Sakhom, aby spolu so Škrtelom tvorili elitnú stopérsku dvojicu. Prvé tri kolá pracoval stred liverpoolskej obrany bezchybne, keď mužstvo 270 minút nedostalo ani gól. V sobotu však "The Reds" inkasovali hneď trikrát. "Zápas sa nevydaril celému mužstvu, nielen mne. Brániť jednoducho musíme všetci. Nielen ja a Martin, či brankár, v defenzíve musia zabrať všetci. Na duel proti West Hamu musíme čo najrýchlejšie zabudnúť, lebo po reprezentačnej prestávke nás čaká ďalší silný súper - Manchester United," dodal Lovren pre denník Liverpool Echo.

 

Duel 5. kola Premier League Manchester United - FC Liverpool je na programe 12. septembra o 18.30 SELČ.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies