Škrtelov 7. gól, Liverpool o krok bližšie k vytúženému titulu

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 07:59 • 2 min
Škrtelov 7. gól, Liverpool o krok bližšie k vytúženému titulu

LONDÝN - Slovenský futbalista Martin Škrtel strelil v tejto sezóne anglickej Premier League už svoj siedmy gól. V nedeľňajšom šlágri 34. kola ním pomohol Liverpoolu k víťazstvu nad Manchestrom City v pomere 3:2, čím si "The Reds" upevnili vedúce postavenie v tabuľke.

slovakia

left justify in out

Skóre duelu otvoril na Anfield Road v 6. minúte Raheem Sterling, vedenie 2:0 po prvom polčase zariadil o dvadsať minút neskôr práve Škrtel. Na center Gerrarda z rohového kopu si slovenský reprezentant ideálne nabehol na prednú žrď a hlavou poslal loptu do siete. Hráčom City sa síce podarilo skóre vyrovnať zásluhou Davida Silvu a vlastného gólu Glena Johnsona, cenný skalp súpera však zariadil dvanásť minút pred koncom Phillipe Coutinho.

 


Liverpool má na prvej priečke po súbojoch 34. kola dvojbodový náskok na Chelsea Londýn, ktorá vydolovala tri body za tesné víťazstvo 1:0 na pôde Swansea City. Domáci hrali od 16. minúty bez vylúčeného Chica za dve žlté karty, hostia dokázali využiť presilovku o jedného hráča až v 68. minúte gólom Dembu Ba. 

34. kolo - sumár:

 

Swansea City - FC Chelsea 0:1 (0:0)
Gól: 68. Ba. ČK: 16. Chico (Swansea)


FC Liverpool - Manchester City 3:2 (2:0)
Góly: 6. Sterling, 26. ŠKTRTEL, 78. Coutinho - 57. David Silva, 63. Johnson (vlastný). ČK: 90.+3 Henderson (Liverpool). 44.601 divákov
/za domácich M. Škrtel celý zápas + v 26. min. gól/

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies