Škrtela zvolili za najlepšieho futbalistu na severozápade Anglicka

NETKY.SK • 16 November 2012, 08:04 • 2 min
Škrtela zvolili za najlepšieho futbalistu na severozápade Anglicka

Škrtela zvolili za najlepšieho futbalistu na severozápade Anglicka - Futbal Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel získal cenu pre Hráča roka 2012 na severozápade Anglicka. Rozhodlo o tom hlasovanie fanúšikov.

slovakia

left justify in out

img

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel získal cenu pre Hráča roka 2012 na severozápade Anglicka. Rozhodlo o tom hlasovanie fanúšikov. 

Až za Škrtelom sa v ankete "Northwest Football Awards" umiestnili Antonio Valencia z Manchestru United a Vincent Kompany z majstrovského Manchestru City.

"Som veľmi rád, že sa mi podarilo uspieť v ankete o hráča roka v oblasti North-West. Teší ma tiež, že sa mi podarilo skončiť aj pred hráčmi ako Kompany, Valencia alebo Heitinga. Dá sa povedať, že sa vyberalo zo siedmich klubov v oblasti (Liverpool, Everton, Manchester United aj City, Bolton, Wigan a Blackburn), ale aj tak bola konkurencia dosť veľká, veď United, City aj Everton skončili v tabuľke pred nami. Chcel by som sa týmto poďakovať všetkým fanúšikom, ktorí mi poslali hlas. Aj toto hlasovanie svedčí o tom, že Liverpool má najlepších fanúšikov na svete," odkázal Škrtel prostredníctvom svojej oficiálnej stránky.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies