Škrtela mrzí trojzápasový dištanc

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 15:02 • 2 min
Škrtela mrzí trojzápasový dištanc

LIVERPOOL - Slovenského obrancu FC Liverpool Martina Škrtela mrzí suspendácia, ktorú mu udelila disciplinárna komisia anglickej Futbalovej asociácie (FA) za zákrok voči brankárovi Manchestru United Davidovi De Geovi v nadstavenom čase druhého polčasu nedeľňajšieho stretnutia 30. kola Premier League.

slovakia

left justify in out

"The Reds" na Anfielde podľahli nezmieriteľnému rivalovi 1:2. Tridsaťročný stopér odmieta názor disciplinárky, že šliapol súperovmu gólmanovi na nohu úmyselne.

 

 

"Mrzí ma, že aj napriek odvolaniu FA uznala môj trest a budem chýbať v nasledujúcich troch zápasoch. Odvolanie sme podali na základe toho, že som sa cítil nevinne a rovnako sa cítim aj teraz. Pred súbojom som dostal dlhú loptu, brankár sa šmýkal po zemi v smere môjho behu a po kolízii s Philom Jonesom som sa ho snažil preskočiť, pričom som zasiahol jeho nohu," bránil sa Martin Škrtel na svojej oficiálnej internetovej stránke. 

 

Slovenský pilier defenzívy "červených" nútene vynechá duely najvyššej anglickej súťaže proti Arsenalu Londýn (4. apríla) a Newcastlu United (13. apríla) a opakovaný zápas štvrťfinále FA Cupu na pôde Blackburnu Rovers (8. apríla). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona