Škrtela chce získať Besiktas Istanbul

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 12:05 • 2 min
Škrtela chce získať Besiktas Istanbul

ISTANBUL - Aktuálny líder najvyššej tureckej futbalovej súťaže 2015/2016 Besiktas Istanbul by v letnom prestupovom období rád získal do kádra kapitána slovenskej reprezentácie v službách anglického FC Liverpool Martina Škrtela. Informovalo o tom periodikum Fanatik vychádzajúce v "krajine polmesiaca", správu zverejnili napríklad web liverpoolecho.co.uk a ruský portál sportsdaily.ru.

slovakia

left justify in out

Škrtel je hráčom "The Reds" od januára 2008, jeho súčasný kontrakt platí ešte dva roky. V tejto sezóne odohral v Premier League aj vinou zranenia iba 19 stretnutí, v ostatných týždňoch prišiel o pozíciu v základnej zostave trénera Jürgena Kloppa.

 

Besiktas nezameral 31-ročného rodáka z Handlovej prvýkrát. Informácie o záujme zo strany tohto tureckého klubu sprostredkovali médiá už minulý rok počas rokovaní hráča s liverpoolským klubom o novej zmluve.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies