Škrtel: Víťazstvo nám dodá sebavedomie

NETKY.SK • 24 Február 2015, 14:38 • 2 min
Škrtel: Víťazstvo nám dodá sebavedomie

LIVERPOOL 24. februára (SITA) - Slovenský reprezentant Martin Škrtel bol jedným z kľúčových hráčov FC Liverpool pri nedeľnom víťazstve v 26. kole anglickej Premier League na ihrisku Southamptonu 2:0.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný stredný obranca odohral celý zápas a svojím spoľahlivým výkonom prispel k čistému kontu gólmana Simona Mignoleta.

"Čakajú na nás dôležité zápasy, takže toto víťazstvo nám pred nimi dodá potrebné sebavedomie," citoval Škrtela Kop Source avizujúc štvrtkový odvetný duel na trávniku Besiktasu Istanbul v šestnásťfinále Európskej ligy a nedeľný ligový šláger proti Manchestru City. 

 

Rodák z Handlovej pôsobí na Anfielde od januára 2008, teda už vyše sedem rokov. Špecializovaný blog Anfield HQ uvádza, že v 280 zápasoch, do ktorých Škrtel zasiahol vo všetkých súťažiach, LFC 75-krát neinkasoval. Bývalý zadák Trenčína a Zenitu Petrohrad si v drese "The Reds" nepočína zle ani na útočnej polovci, nastrieľal na stopéra solídnych 17 gólov. Videl tiež iba jedinú červenú kartu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies