Škrtel v jedenástke minulého týždňa podľa Eurosportu

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 14:49 • 2 min
Škrtel v jedenástke minulého týždňa podľa Eurosportu

LIVERPOOL - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel z FC Liverpool sa dostal do najlepšej jedenástky európskych ligových súťaží za minulý týždeň v hodnotení prestížneho Eurosportu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný stopér sa pričinil dvoma gólmi o víťazstvo "The Reds" na ihrisku Cardiffu City (6:3) v sobotňajšom stretnutí 31. kola Premier League. Okrem handlovského rodáka sa v ideálnej zostave nachádzajú napr. aj Bastian Schweinsteiger z Bayernu Mníchov, Martín Demichelis z Manchestru City, Lionel Messi pôsobiaci v FC Barcelona či Škrtelov spoluhráč Luis Suárez, ktorý strelil waleskému tímu tri góly.

 

"Vo vynikajúcom dueli proti Cardiffu City (6:3) Slovák opäť ukázal aj svoje ofenzívne kvality. Stopér strelil dva góly a na ďalší prihral. Navyše, ani v defenzíve nič nezanedbal a na vlastnej polovici ihriska vyhral trinásť osobných súbojov," napísali zostavovatelia ideálnej jedenástky na adresu Martina Škrtela. 

Ideálna jedenástka minulého týždňa na európskych futbalových trávnikoch podľa Eurosportu: 
Angelo Da Costa (Sampdoria Janov/Tal.) - Romain Danze (Stade Rennes/Fr.), Martín Demichelis (Manchester City/Angl.), Martin Škrtel (FC Liverpool/Angl.), Liam Rosenior (Hull City/Angl.) - Jordon Mutch (Cardiff City/Angl.), Bastian Schweinsteiger (Bayern Mníchov/Nem.), Yaya Touré (Manchester City/Angl.), Christian Eriksen (Tottenham Hotspur/Angl.) - Luis Suárez (FC Liverpool/Angl.), Lionel Messi (FC Barcelona/Šp.) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies