Škrtel v decembri s náročným programom, chce čo najviac bodov

NETKY.SK • 29 November 2013, 11:40 • 2 min
Škrtel v decembri s náročným programom, chce čo najviac bodov

LIVERPOOL - Slovenského futbalového reprezentanta Martin Škrtela čaká s jeho klubovým zamestnávateľom FC Liverpool v decembri náročný súťažný program. Najvyššia anglická súťaž Premier League sa na prelome rokov 2013 a 2014 prehupne do svojej druhej polovice.

slovakia

left justify in out

"Čaká nás teraz veľmi nabitý program a jedno z nesmierne dôležitých období. V decembri by sme mali odohrať deväť zápasov, a to je dosť náročné," uviedol pre svoju oficiálnu internetovú stránku 28-ročný stopér. "Začíname víkendovým stretnutím na ihrisku Hull City, kde chceme určite bodovať. Ťažko odhadnúť, ako sa tento mesiac vyvinie, preto ideme od zápasu k zápasu a pokúsime sa nazbierať čo najviac bodov," povedal handlovský rodák, ktorého mužstvo sa po 12 kolách nachádza v tabuľkovom poradí na druhom mieste so ziskom 24 bodov. O štyri body viac má na konte londýnsky Arsenal. "Je dobré, že sme v popredí a verím, že tam zostaneme čo najdlhšie," uzavrel Škrtel.

FC Liverpool si v rámci Premier League v decembrových domácich dueloch zmeria sily postupne s Norwichom City (4. 12.), West Hamom United (7. 12.) a Cardiffom City (21. 12.). Na ihriskách súpera sa predstaví štyrikrát - absolvuje súboje na pôde Hullu City (1. 12.), Tottenhamu Hotspur (15. 12.), Manchestru City (26. 12.) a FC Chelsea (29. 12.). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona