Škrtel už v Senci, čaká sa na Picha

NETKY.SK • 30 August 2016, 13:44 • 2 min
Škrtel už v Senci, čaká sa na Picha

SENEC - Slovenská futbalová reprezentácia sa v Senci pripravuje na nedeľňajší zápas v Trnave proti Angličanom (18.00 h) v rámci F-skupiny kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska už aj so svojím kapitánom Martinom Škrtelom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný obranca sa pripojil k mužstvu podľa plánu. "Martin Škrtel prišiel včera večer a dnes predpoludním už riadne trénoval s mužstvom. Posledným chýbajúcim je Róbert Pich, jeho príchod očakávame okolo obeda," skonštatoval pre agentúru SITA manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Juraj Čurný. Stredopoliar nemeckého klubu 1. FC Kaiserslautern Pich v pondelok večer nastúpil v 83. minúte domáceho súboja II. bundesligy proti Düsseldorfu (0:0). Zverenci trénera SR Jána Kozáka majú v utorok na programe ešte večerný tréning o 18.00 h, zatvorený pre médiá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies