Škrtel strelil Arsenalu dva góly

NETKY.SK • 8 Február 2014, 15:52 • 2 min
Škrtel strelil Arsenalu dva góly

LONDÝN - FC Liverpool - Arsenal Londýn 5:1 (4:0.

slovakia

left justify in out

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel prispel dvoma gólmi k víťazstvu svojho zamestnávateľa FC Liverpool v sobotňajšom stretnutí 25. kola najvyššej anglickej súťaže Premier League nad Arsenalom Londýn (5:1). Dvadsaťdeväťročný handlovský rodák pochádzajúci z Ráztočna sa presadil v úvodnej desaťminútovke zápasu. Už v 52. sekunde duelu pravačkou zakončil ďalekonosný center Stevena Gerrarda z priameho kopu. V 10. min zvýšil Škrtel na 2:0 po rohovom kope ukážkovou hlavičkou do vzdialenejšieho rohu bránky. Liverpoolčania mali proti Arsenalu raketový vstup do stretnutia, keď v 20. min viedli jednoznačne 4:0.

Bývalý stredný obranca Zenitu Petrohrad a Trenčína Škrtel dal v tomto ročníku Premier League už štyri góly. Naposledy skóroval koncom minulého roka na pôde FC Chelsea, okrem toho strelil gól aj na Anfielde Fulhamu 9. novembra. Celkovo už má na konte v drese "The Reds" trinásť presných zásahov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona