Škrtel: Som pripravený bojovať o miesto v zostave Liverpoolu

NETKY.SK • 15 August 2013, 15:41 • 2 min
Škrtel: Som pripravený bojovať o miesto v zostave Liverpoolu

LIVERPOOL - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel je pripravený zviesť boj o miesto v základnej zostave anglického klubu FC Liverpool. Dvadsaťosemročný obranca privítal príchod stopéra Kola Tourého na Anfield Road, konkurenciu vníma ako jeden z prostriedkov rastu.

slovakia

left justify in out

"Vždy je dobré, keď musí hráč bojovať o svoje miesto. Zdravá súťaživosť je dôležitá aj z hľadiska výkonnostného napredovania," povedal Škrtel v rozhovore pre oficiálnu stránku liverpoolskeho klubu. "Pokúsim sa odviesť maximum, potom je už len na trénerovi, koho pošle na ihrisko. Chcem sa zlepšovať, v druhej polovici minulej sezóny som neodohral veľa zápasov. Tvrdo som pracoval v prípravnom období a snažil sa ukázať koučovi, že mám na to, aby som figuroval v základnej zostave," uviedol rodák z Handlovej. "Som pripravený. Vždy som bol aj budem. Ostatné je v rukách trénera. Spravím, čo bude v mojich silách, aby som sa dostal do tímu," dodal Škrtel.

V súvislosti so slovenským obrancom sa počas leta objavili špekulácie o možnom transfere do talianskeho SSC Neapol, ktorý vedie bývalý Škrtelov tréner z Liverpoolu Rafael Benítez.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies