Škrtel sa teší na návrat do Austrálie

NETKY.SK • 18 Február 2015, 12:45 • 2 min
Škrtel sa teší na návrat do Austrálie

LIVERPOOL - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel sa teší na návrat do Austrálie, kde so svojím zamestnávateľom FC Liverpool opäť zavíta na predsezónne turné.

slovakia

left justify in out

"The Reds" sa v rámci letnej prípravy v júli stretnú s tímami Brisbane Roar a Adelaide United. V roku 2013 sa Liverpoolčania v Austrálii tešili z obrovského záujmu domácich fanúšikov, na štadión v Melbourne si vtedy našlo cestu 95-tisíc divákov.


"Verím, že to bude podobné ako minule. Na južnú pologuľu cestujeme za našimi priaznivcami, no nezabúdame, že táto návšteva je súčasťou prípravy na novú sezónu. Chceme si užiť atmosféru," povedal Škrtel, ktorý bol súčasťou kádra LFC v Melbourne, pre liverpoolfc.com a pokračoval: "V Melbourne sa na nás prišlo pozrieť množstvo ľudí, dúfam, že sa to zopakuje. Neviem sa dočkať, zážitky z roku 2013 budem mať navždy v pamäti."


"Pre každého hráča to bola skvelá skúsenosť. Zápas bol viac o príprave než o výsledku. Je neuveriteľné, že hráte veľmi ďaleko od Anglicka a napriek tomu počujete 95-tisíc ľudí spievať klubovú hymnu. Bol som prekvapený a šokovaný, v pozitívnom slova zmysle," povedal pre oficiálny web "červených" 30-ročný stredný obranca. Pri predchádzajúcej návšteve nemal príliš času spoznať krajinu "protinožcov": "Väčšinou sme boli na štadióne alebo v hoteli. Z toho, čo som si stihol všimnúť, usudzujem, že je to veľmi pekná krajina s milými obyvateľmi. Boli sme vítaní," spomínal Škrtel.


Značný časový rozdiel medzi Anglickom a Austráliou spôsobuje fanúšikom LFC na južnej pologuli problémy pri sledovaní duelov svojich obľúbencov. Mnohí však neváhajú nastaviť si budík v skorých ranných hodinách, len aby nezmeškali Škrtela a spol. v akcii. "Ukazuje to, ako veľmi majú radi FC Liverpool. Nie je to pre nich jednoduché, no my, hráči, takúto formu podpory oceňujeme. Je pre nich dobré, že sa zastavíme, iba ťažko by sa totiž dostali na Anfield. Predsezónna príprava v Austrálii v príjemnom počasí je skvelou príležitosťou pre hráčov i fanúšikov," uzavrel svoje rozprávanie na liverpoolfc.com slovenský pilier defenzívy "The Reds".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies