Škrtel sa nevie dočkať austrálskeho a ázijského turné

NETKY.SK • 3 Júl 2015, 15:27 • 2 min
Škrtel sa nevie dočkať austrálskeho a ázijského turné

LIVERPOOL - Futbalisti anglického klubu FC Liverpool sa v rámci letnej prípravy už tradične predstavia na turné po Austrálii a Ázii.

slovakia

left justify in out

V júli navštívia postupne thajskú metropolu Bangkok, následne odohrajú stretnutia v austrálskych mestách Brisbane a Adelaide a šnúru zakončia zápasom v Kuala Lumpure v Malajzii. Súčasťou výpravy "červených" bude aj kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel. Tridsaťročný stredný obranca sa už cesty nevie dočkať, veď v minulosti si z turné priniesol niekoľko krásnych zážitkov.

 

Nezabudnuteľný bol najmä prípravný duel pred dvoma rokmi na štadióne Melbourne Cricket Ground, kde sa na "The Reds" prišlo pozrieť 95-tisíc ľudí. "Bol to skvelý pocit, naplnil ma hrdosťou na to, že som hráčom Liverpoolu. Kdekoľvek na svete cítime podporu fanúšikov. Zábery odtiaľ som pozeral už mnohokrát. Vedeli sme, že bude vypredané a skvelá atmosféra. Naplno si to však uvedomíte až po vstupe na hraciu plochu. Zbadať 95-tisíc priaznivcov na tribúnach v Melbourne a počuť ich spievať hymnu LFC, to navždy zostane v mojich spomienkach. Ten počet bol prekvapujúci až šokujúci, išlo o fantastickú skúsenosť. Keď jedného dňa ukážem tieto obrázky deťom, budú na mňa hrdé," zaspomínal si Martin Škrtel na webovej stránke lfctour.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies