Škrtel sa nedostal do ideálnej zostavy Premier League

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 14:44 • 2 min
Škrtel sa nedostal do ideálnej zostavy Premier League

LONDÝN - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel z FC Liverpool sa nedostal do ideálnej zostavy najvyššej anglickej futbalovej súťaže.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia uprednostnili v hlasovaní na webe www.premierleague.com stopéra FC Chelsea Johna Terryho, ktorý dostal 40 percent hlasov, handlovský rodák mal na druhom mieste 29 percent. Do ideálnej zostavy sa zmestili traja spoluhráči Martina Škrtela - stredopoliari Steven Gerrard a Jordan Henderson a najlepší strelec sezóny, útočník Luis Suárez. Navyše, priaznivci zvolili za najlepšieho trénera uplynulého ročníka šéfa realizačného tímu "The Reds" Brendana Rodgersa.

 

Okrem spomenutých sú v ideálnej zostave brankár londýnskeho Arsenalu Wojciech Szczesny, obrancovia Evertonu Séamus Coleman a Leighton Baines, stopér Laurent Koscielny, záložníci Aaron Ramsey, Mesut Özil a útočník Olivier Giroud (všetci Arsenal). Do hlasovania sa zapojilo vyše 12-tisíc fanúšikov. 

 

Najlepšia jedenástka najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League 2013/2014: 
Szczesny (Arsenal) - Coleman (Everton), Terry (Chelsea), Koscielny (Arsenal), Baines (Everton) - Ramsey (Arsenal), Gerrard (Liverpool), Henderson (Liverpool), Özil (Arsenal) - L. Suárez (Liverpool), Giroud (Arsenal), tréner: Rodgers (Liverpool) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies