Škrtel sa dohodol na prestupe do Fenerbahce: Bude patriť medzi najlepšie zarábajúcich hráčov

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 11:58 • 2 min
Škrtel sa dohodol na prestupe do Fenerbahce: Bude patriť medzi najlepšie zarábajúcich hráčov

ISTANBUL - Slovenský futbalista Martin Škrtel sa dohodol na prestupe z FC Liverpool do Fenerbahce Istanbul.

slovakia

left justify in out

Škrtelov odchod bol avizovaný už dlhšiu dobu, v utorok krátko pred 22.00 h dorazil do Istanbulu, kde na druhý deň absolvuje lekársku prehliadku a podpíše trojročný kontrakt. V klube by mal patriť medzi najlepšie zarábajúcich hráčov. Prestupová čiastka by mala byť podľa britských médií päť miliónov libier.

 

Po príchode na letisko bol prekvapený z množstva novinárov. "Ďakujem vám, že ste tu. Ak mám byť úprimný, nečakal som, že tu bude toľko novinárov. Som šťastný, že som tu," povedal pre oficiálnu stránku klubu.

 

Slovenský reprezentant, ktorý viedol defenzívu tímu trénera Jána Kozáka na EURO 2016, dostal pozitívne referencie aj od krajana Miroslava Stocha. Ten pôsobí vo Fenerbahce s prestávkami od roku 2010. "Rozprával som sa s Miroslavom Stochom a on mi hovoril o klube i meste iba dobré veci. Fenerbahce je stabilný a progresívny klub. Je to veľký a skvelý klub, aj preto som si ho vybral. Verím, že zajtra všetko skompletizujeme," dodal.

 

Skúsený stopér opustí Anfield po ôsmich sezónach. Za "The Reds" nastúpil na 320 zápasov od svojho príchodu do klubu v januári 2008 zo Zenitu Petrohrad. Po zasadnutí Jürgena Kloppa na trénerskú stoličku Liverpoolu však stratil miesto v základnej zostave a z uplynulých 63 zápasov nastúpil len na 27.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies