Škrtel považuje zápas s HJK Helsinki za nesmierne dôležitý

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 17:16 • 2 min
Škrtel považuje zápas s HJK Helsinki za nesmierne dôležitý

HELSINKI - Hoci futbalisti FC Liverpool neokúsili na letnom predsezónnom turné po Austrálii a Ďalekom Východe trpkosť prehry, kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel pre web Daily Post priznal, že kľúčovým prípravným stretnutím pred nastávajúcim ročníkom najvyššej anglickej súťaže bude až zápas na trávniku HJK Helsinki.

slovakia

left justify in out

Účastník tretieho predkola Európskej ligy 2015/2016 preverí "The Reds" vo fínskej metropole v sobotu, prvý duel Premier League odohrajú Liverpoolčania v nedeľu 9. augusta na pôde Stoke City.

 

"Pôjde o veľmi dôležité meranie síl, keďže bude len týždeň pred štartom súťaže. Dobrý výsledok nám posilní sebavedomie. Vieme, že vo Fínsku máme mnoho fanúšikov, takže to bude podobné ako v Ázii. Chceli sme tam ísť, aby nás priaznivci videli v akcii. Bude to pekná skúsenosť," povedal pre Daily Post 30-ročný stredný obranca. Ten má na Helsinki krásne spomienky: "Už som tam bol dva alebo tri razy. Naposledy podporiť slovenský hokejový národný tím, ktorý získal strieborné medaily." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona