Škrtel po výhre v Cardiffe: Teší ma, že som pomohol tímu dvomi gólmi

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 09:57 • 2 min
Škrtel po výhre v Cardiffe: Teší ma, že som pomohol tímu dvomi gólmi

LIVERPOOL - Slovenský futbalový obranca Martin Škrtel je v tejto sezóne anglickej Premier League pri streleckej chuti. Po dvoch góloch do siete Arsenalu Londýn vo februárovom dueli na Anfield Road sa stopérovi FC Liverpool podaril rovnaký kúsok aj v sobotu vo waleskom Cardiffe. "The Reds" sú po triumfe 6:3 v tabuľke druhí o štyri body za londýnskou Chelsea a živia šancu na titul.

slovakia

left justify in out

Liverpool v prvom polčase v Cardiffe dvakrát prehrával, no vždy dokázal odpovedať a v druhom dejstve zasadil domácim štyri gólové údery. "Vedeli sme, že nás nečaká ľahký zápas, a to sa aj potvrdilo. Najmä v prvom polčase. Domáci vychádzali zo zabezpečenej obrany do brejkov. Musím však povedať, že hlavne náš výkon v prvom polčase nebol taký, aký by mal byť. Nedokázali sme podržať loptu, prakticky nič nám nevychádzalo," povedal pre svoju oficiálnu webovú stránku Škrtel, ktorý priznal, že tréner Brendan Rodgers cez prestávku zvýšil hlas.

 

"Do druhého polčasu sme išli s tým, že musíme zlepšiť našu hru, viac podržať loptu a pokúsiť sa streliť ďalší gól. Našťastie ten prišiel dosť skoro a po ňom sme už na ihrisku absolútne dominovali, strelili ďalšie góly a zvíťazili zaslúžene. Som rád, že sa mi opäť podarilo dvakrát skórovať a pomôcť tak mužstvu k dôležitému víťazstvu. Musím však povedať aj to, že nás mrzia inkasované tri góly. Ale ako som už povedal aj v minulosti - v tejto sezóne sú najdôležitejšie body a tie sme dnes získali! Takže môžeme byť spokojní a ideme ďalej," dodal Škrtel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona