Škrtel po triumfe v derby: Atmosféra bola neuveriteľná

NETKY.SK • 21 November 2016, 13:12 • 2 min
Škrtel po triumfe v derby: Atmosféra bola neuveriteľná

ISTANBUL - Dôležité víťazstvo vybojovali v nedeľu futbalisti Fenerbahce Istanbul, ktorí v domácom prostredí zvíťazili 2:0 nad hráčmi mestského rivala Galatasarayu v 11. kole najvyššej tureckej dlhodobej súťaže.

slovakia

left justify in out

Dvojgólovým hrdinom domáceho "Feneru" bol Holanďan Robin van Persie. Na trávniku nechýbal kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel. Skúsený 31-ročný stopér odohral v drese Fenerbahce celé stretnutie, v 37. minúte dostal žltú kartu. "Úžasné víťazstvo! Skvelý tímový výkon! Spoločne každý dosiahne viac - tím! Vďaka fanúšikom za podporu, atmosféra bola neuveriteľná," uviedol Škrtel prostredníctvom svojej verifikovanej facebookovej prezentácie. Jeho krajan Miroslav Stoch do duelu nezasiahol, bol pripravený na lavičke náhradníkov. Fenerbahce sa v tabuľkovom poradí vyšvihlo na 3. priečku, má 21 bodov. Lídrom je 27-bodový iný istanbulský klub Besiktas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies