Škrtel po góle za Istanbul: Teším sa z neho

NETKY.SK • 30 December 2016, 12:33 • 2 min
Škrtel po góle za Istanbul: Teším sa z neho

ISTANBUL - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel strelil vo štvrtkovom dueli druhej fázy Tureckého pohára proti tímu Menemen Belediyespor svoj druhý gól od letného príchodu do Fenerbahce Istanbul.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný rodák z Handlovej (nar. 15. decembra 1984) v 41. min po rohovom kope Miroslava Stocha a následnej skrumáži zblízka dokopol loptu do siete, zvýšil na priebežných 2:0. "Fener" napokon triumfoval vysoko 6:0. Škrtel dosiahol premiérový gól v Turecku 30. októbra pri ligovom triumfe nad Karabüksporom (5:0).


"Mám radosť, že som strelil gól a pomohol mužstvu dosiahnuť dôležité víťazstvo. Na záver roka sme ukázali našu silu, takto budeme pokračovať ďalej. Poďme Fener!" uviedol nekompromisný stopér prostredníctvom svojho konta na instagrame.

 

Vo štvrtok sa strelecky presadil aj druhý Slovák v drese tímu od Bosporu Miroslav Stoch. V 84. min dal výsledku konečnú podobu strelou pravačkou zvnútra šestnástky. Niekdajší hráč Twente Enschede či Bursasporu zaznamenal v istanbulskom drese v tejto sezóne 5. presný zásah. Predošlé štyri strelil v dueloch Európskej ligy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies