Škrtel padol do oka Manchestru City

NETKY.SK • 22 Február 2014, 14:40 • 2 min
Škrtel padol do oka Manchestru City

LONDÝN - Tréner Manchestru City Manuel Pellegrini údajne hľadá vhodného partnera do stredu obrany k Belgičanovi Vincentovi Kompanymu a práve stopér LFC by mohol byť vhodným adeptom na zmienený post.

slovakia

left justify in out

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel by sa podľa denníka Daily Mail mohol po skončení prebiehajúcej sezóny 2013/2014 sťahovať do Manchestru v prípade, že sa jeho zamestnávateľovi FC Liverpool nepodarí kvalifikovať do Ligy majstrov. Tréner Manchestru City Manuel Pellegrini údajne hľadá vhodného partnera do stredu obrany k Belgičanovi Vincentovi Kompanymu a práve stopér LFC by mohol byť vhodným adeptom na zmienený post.

Dvadsaťdeväťročný Škrtel v auguste 2012 predĺžil zmluvu v Liverpoole, kde sa cíti šťastný. Avizoval však, že by rád hral za mužstvo, ktoré účinkuje v Lige majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies