Škrtel odkázal, že je v poriadku

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 09:15 • 2 min
Škrtel odkázal, že je v poriadku

LIVERPOOL - Slovenský futbalista v službách FC Liverpool Martin Škrtel, ktorého museli odniesť v stabilizovanej polohe na nosidlách s ochranným golierom na krku z ihriska počas nedeľňajšieho stretnutia anglického FA Cupu s Blackburnom (0:0), je v poriadku a podľa trénera Brendana Rodgersa by sa mohol objaviť aj v nominácii na ďalší ligový zápas na budúci pondelok so Swansea.

slovakia

left justify in out

"Všetko je v poriadku. Bol som chvíľu v bezvedomí, ale som rád, že nejde o nič vážne. Chcel som pokračovať v hre, ale podľa pravidiel mi to fyzioterapeuti nemohli dovoliť. Pár dní voľna s rodinou. Vďaka za podporu," napísal Martin Škrtel na sociálnej sieti Instagram.


Na štadióne Anfield sa Škrtel už v úvode nedeľňajšieho duelu zrazil v súboji o vysokú loptu s útočníkom Rovers Rudym Gestedem a pri páde na trávnik sa tvrdo udrel hlavou o zem. Súboj na pár minút prerušili a zdravotníci ošetrovali otraseného slovenského stopéra. Incident sa stal už v 3. min a rodák z Ráztočna nebol schopný postaviť sa ani po siedmich minútach ošetrovania. "Je v poriadku, no v nemocnici pre istotu absolvoval vyšetrenia. Ak by to bolo na ňom, tak by tam asi nešiel, ale musí dodržiavať pokyny našich lekárskych expertov. Je však v poriadku, bez problémov chodí a po zápase som s ním hovoril," prezradil na pozápasovej tlačovke tréner LFC Brendan Rodgers a pre BBC Radio 5 Live doplnil: "Z nosidiel kričal, že chce hrať. Počúvol som lekárov a vystriedal som ho. Myslím si, že bude môcť hrať v ďalšom stretnutí. Musíme sa však ešte uistiť, že je v poriadku."


Škrtela na trávniku nahradil v zostave Liverpoolu Kolo Touré. V Anglicku uplatňujú v tejto sezóne nové pravidlo, podľa ktorého hráč so zranením hlavy a podozrením na otras mozgu musí opustiť povinne ihrisko a absolvovať lekársku prehliadku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies