Škrtel nenastúpi v EL proti ManUtd, opäť si zahrá za rezervu

NETKY.SK • 16 Marec 2016, 16:03 • 2 min
Škrtel nenastúpi v EL proti ManUtd, opäť si zahrá za rezervu

LIVERPOOL - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie v službách anglického FC Liverpool Martin Škrtel nezasiahne do štvrtkového odvetného stretnutia osemfinále Európskej ligy na pôde Manchestru United, namiesto toho na neho čaká ďalší štart za rezervný tím LFC.

slovakia

left justify in out

Výber FC Liverpool do 21 rokov odohrá v stredu od 20.00 h SEČ stretnutie semifinále tamojšej pohárovej súťaže na ihrisku West Hamu United, mladým Liverpoolčanom pomôže aj ďalší člen "áčka" Jon Flanagan, ktorý nefiguruje na súpiske pre EL. Semifinále sa hrá na jeden zápas, víťaz vyzve vo finále hranom na odvetu Hull City. Informoval portál liverpoolecho.co.uk.


Tridsaťjedenročný skúsený zadák Škrtel nedohral 20. decembra stretnutie tamojšej najvyššej súťaže Premier League na trávniku Watfordu (0:3) a nútene pauzoval pre zranenie zadného stehenného svalu. V piatok 11. marca absolvoval súťažný návrat, za liverpoolsku rezervu hral 60 minút proti "dvadsaťjednotke" Manchestru United (1:1). Škrtel figuruje v nominácii trénera reprezentácie SR Jána Kozáka na medzištátne prípravné stretnutia proti Lotyšsku (25. marca v Trnave) a Írsku (29. marca v Dubline).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies