Škrtel na roztrhanie: Záujem ma Zenit, Anži a Arsenal!

NETKY.SK • 28 Marec 2013, 13:38 • 2 min
Škrtel na roztrhanie: Záujem ma Zenit, Anži a Arsenal!

MOSKVA - O služby kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie a stopéra FC Liverpool Martina Škrtela sa zaujímajú Anži Machačkala, Zenit Petrohrad a londýnsky FC Arsenal.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom ruský denník Izvestija na svojej webovej stránke. "Je normálne, že hráč takej úrovne má ponuky z iných klubov," povedal pre Izvestija Škrtelov manažér Karol Csontó. "Martin určitú dobu nehral, myslím si, že situácia sa vyjasní na konci sezóny. V tejto chvíli prezradím, že žiadne konkrétne návrhy na prestup sme nedostali," dodal Csontó.

Tréner FC Liverpool Brendan Rodgers v ostatnom období častejšie uprednostňuje v základnej zostave stopérov Daniela Aggera a Jamieho Carraghera, ktorý po sezóne ukončí kariéru. Škrtel má s "The Reds" zmluvu platnú do júna 2016. Odstupné za 28-ročného rodáka z Handlovej sa odhaduje na 15 mil. eur. Britské médiá už špekulujú, že štvornásobný najlepší futbalista Slovenska cez leto opustí Anflield Road. Periodikum Liverpool Echo dokonca uviedlo, že tréner LFC Rodgers už má za Škrtela náhradu, 28-ročného waleského zadáka Ashleyho Williamsa. Kapitán slovenskej reprezentácie však dlhodobo deklaruje, že je v "meste Beatles" spokojný a chce si opäť vybojovať miesto v základnej zostave FC Liverpool.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies