Škrtel na predaj za 14 miliónov eur

NETKY.SK • 7 Jún 2013, 14:59 • 2 min
Škrtel na predaj za 14 miliónov eur

LIVERPOOL - Anglický futbalový klub FC Liverpool stanovil cenu za slovenského futbalového reprezentačného obrancu Martina Škrtela na 14 miliónov eur. Informuje o tom taliansky denník Il Mattino.

slovakia

left justify in out

O dvadsaťosemročného stopéra údajne prejavilo záujem počas uplynulých týždňov mnoho klubov, medzi nimi aj taliansky SSC Neapol a anglický FC Arsenal. Podľa informácií viacerých zdrojov z Britských ostrovov vrátane The Express údajne ponúkol londýnsky Arsenal koncom mája za Škrtela jeho zamestnávateľovi 12 miliónov libier. Keďže handlovský rodák Škrtel nedostával v druhej polovici nedávno skončenej sezóny od trénera Liverpoolu Brendana Rodgersa príležitosti v základnej zostave, médiá špekulovali o jeho zmene pôsobiska. SSC Neapol povedie od nasledujúceho ročníka Škrtelov bývalý kouč z Liverpoolu Rafael Benítez. Reprezentačný stopér SR prišiel na Anfield Road zo Zenitu Petrohrad v januári 2008 za 6,5 milióna libier. Jeho aktuálny kontrakt vyprší až v roku 2016.

"Viem, že som nemal najlepšiu sezónu a dopustil som sa aj chýb. Určite som mohol hrať lepšie. Spravím však, čo bude v mojich silách, aby som napredoval," povedal Škrtel pre periodikum Liverpool Daily Post a dodal: "Stále sa môžem učiť nové veci. Pokúsim sa zlepšiť svoju pozičnú hru a rozohrávanie. Každý deň môžem napredovať."

Ak by SSC Neapol získal do kádra Martina Škrtela a udržal v tíme slovenského reprezentačného stredopoliara Mareka Hamšíka, v jednom klube by sa stretli futbalisti, ktorí v uplynulých šiestich rokoch ovládli anketu Futbalista roka na Slovensku. Škrtel získal prvenstvo v rokoch 2007, 2008, 2011 a 2012, Hamšík dominoval v ankete v rokoch 2009 a 2010.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies