Škrtel: Milujem, keď na nás bučia v Goodisonovom Parku

NETKY.SK • 22 November 2013, 14:14 • 2 min
Škrtel: Milujem, keď na nás bučia v Goodisonovom Parku

LIVERPOOL - Blížiace sa derby dvoch najslávnejších liverpoolskych futbalových klubov FC Everton a FC Liverpool tradične púta pozornosť už niekoľko dní pred úvodným výkopom. Súboj pri rieke Mersey sa uskutoční v sobotu 23. novembra o 13.45 h SEČ na štadióne "karameliek".

slovakia

left justify in out

Na stretnutie 12. kola Premier League sa už nesmierne teší aj slovenský stopér LFC Martin Škrtel. "Od začiatku môjho pôsobenia na Ostrovoch snívam o góle v Goodisonovom parku. Ako by som si to predstavoval? Myslím si, že by to mohla hlavička po centri Stevieho Gerrarda. Ak skórujem, budem bežať cez celé mesto a nikto ma nechytí," uviedol pre britský denník Daily Mail čoskoro 29-ročný rodák z Handlovej. Motivácia úspechu na ihrisku mestského rivala ženie vpred urasteného stredného obrancu. "Atmosféra počas týchto zápasov býva výnimočná. Milujem, keď na nás bučia fanúšikovia Evertonu v Goodisonovom parku," doplnil bývalý hráč Zenitu Petrohrad a AS Trenčín.

Tím Brendana Rodgersa v tejto sezóne patrí k adeptom na zisk ligového primátu a potvrdzuje to od začiatku súťaže. Liverpool je v tabuľke na druhom mieste s dvojbodovým mankom na vedúci londýnsky Arsenal. Evertonu patrí šiesta pozícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies