Škrtel: Liverpool môže súperiť aj s tými najlepšími tímami

NETKY.SK • 25 August 2015, 11:51 • 2 min
Škrtel: Liverpool môže súperiť aj s tými najlepšími tímami

LIVEPOOL - Slovenský futbalový obranca Martin Škrtel je po úspešnom vstupe Liverpoolu do novej sezóny optimisticky naladený. Reprezentačný stopér po remíze 0:0 na pôde Arsenalu Londýn vyhlásil, že "The Reds" môžu súperiť aj s tými najlepšími tímami.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Brendana Rodgersa v novom ročníku anglickej Premier League ešte neinkasovali a na konte majú sedem bodov. "Zápas proti Arsenalu bol duelom dvoch rozdielnych polčasov. V úvodnom dejstve sme boli lepším tímom. Trafili sme brvno i žrď, súpera viacerými skvelými zákrokmi podržal Petr Čech. V druhom polčase mal však Arsenal lepšie držanie lopty a vypracoval si aj niekoľko šancí. V obrane sme však hrali dobre. Som veľmi rád, že sme si udržali čisté konto," povedal Škrtel v rozhovore pre liverpoolske periodikum Echo.

 

Podľa kapitána slovenskej reprezentácie môžu byť s remízou spokojné oba tímy. "Chceli sme získať všetky tri body. Nepodarilo sa nám to, no dôležité je, že sme neprehrali. Hrať na Emirates Stadium je vždy náročné, dve víťazstvá v úvode novej sezóny nám však dodali sebadôveru. Ukázali sme, že v Premier League môžeme konkurovať aj tým najlepším mužstvám bez ohľadu na to, či hráme doma alebo vonku. Musíme sa snažiť pokračovať v nastúpenom trende a v úspešnej sérii," dodal skúsený slovenský zadák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies