Škrtel je veľmi blízko k prestupu do Fenerbahce, píšu britské médiá

NETKY.SK • 9 Júl 2016, 13:52 • 2 min
Škrtel je veľmi blízko k prestupu do Fenerbahce, píšu britské médiá

LIVERPOOL/ISTANBUL - Slovenský futbalista Martin Škrtel je už veľmi blízko k transferu do Fenerbahce Istanbul.

slovakia

left justify in out

Jeho súčasný klub FC Liverpool podľa britských médií súhlasil s prestupovou čiastkou, ktorá by sa mala vyšplhať na päť miliónov libier.

 

Škrtelov odchod do Fenerbahce je avizovaný už dlhšiu dobu. Až vo štvrtok však klub z Istanbulu informoval na oficiálnom webe, že začal s Liverpoolom rokovať o prestupe 31-ročného obrancu. Podľa sobotňajších správ Sky Sports sú obe strany blízko k dohode a prestup by mali skoro potvrdiť.

 

Napovedá tomu aj vyjadrenie slovenského reprezentanta, ktorý viedol defenzívu tímu trénera Jána Kozáka na EURO 2016, na sociálnej sieti Instagram. Škrtel pridal fotku z dovolenky v južnom Francúzsku s textom: "Posledné dni na slnku s manželkou predtým ako ???"

 

Skúsený stopér opustí Anfield po ôsmich sezónach. Za "The Reds" nastúpil na 320 zápasov od svojho príchodu do klubu v januári 2008 zo Zenitu Petrohrad. Po zasadnutí Jürgena Kloppa na trénerskú stoličku Liverpoolu však stratil miesto v základnej zostave a z uplynulých 63 zápasov nastúpil len na 27.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies