Škrtel je opäť futbalistom roka, Mak s Cenou P.Dubovského

NETKY.SK • 5 Február 2013, 07:52 • 2 min
Škrtel je opäť futbalistom roka, Mak s Cenou P.Dubovského

Škrtel je opäť futbalistom roka, Mak s Cenou P.Dubovského

slovakia

left justify in out

img

Cenu Jána Popluhára pre najlepšieho futbalistu Slovenskej republiky za rok 2012 obhájil obranca Martin Škrtel z anglického klubu FC Liverpool. Dvadsaťosemročný defenzívny pilier a kapitán slovenskej reprezentácie tak zaknihoval v ankete, ktorú tradične spoluorganizujú denník Pravda a Slovenský futbalový zväz (SFZ) po rokoch 2007, 2008 a 2011 rekordný štvrtý triumf.

Martin Škrtel získal aj Cenu od fanúšikov pre najlepšieho hráča, pričom priaznivci mohli odovzdať svoje hlasy prostredníctvom oficiálnej internetovej stránky SFZ: "Obe ceny si vysoko vážim, pretože v jednej hlasujú odborníci a v druhej fanúšikovia, pre ktorých sa hrá futbal. Teší ma, že boli spokojní s mojimi výkonmi v minulej sezóne. Vždy sa snažím urobiť maximum pre mužstvo. V klube aj v reprezentácii vždy robím všetko pre dobrý výsledok. Fanúšikovia aj odborníci to asi videli a preto som získal tieto ceny. Budem sa snažiť ich nesklamať. Mojou veľkou oporou je manželka Barborka a náš synček Mateo, ktorí stále stoja pri mne. Pri nich sa môžem dokonale odreagovať od futbalu, čiže potom mám čistú hlavu pred zápasmi."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona