Škrtel bude pauzovať ešte pár týždňov, Liverpool angažoval Caulkera

NETKY.SK • 12 Január 2016, 14:33 • 2 min
Škrtel bude pauzovať ešte pár týždňov, Liverpool angažoval Caulkera

LIVERPOOL - FC Liverpool získal na hosťovanie do konca sezóny obrancu Stevena Caulkera z Queens Park Rangers. Anglický futbalový klub tak reagoval na problémy so zraneniami. Tréner Jürgen Klopp zároveň informoval, že slovenský bek Martin Škrtel bude s natrhnutým zadným stehenným svalom pauzovať ešte asi niekoľko týždňov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Caulkner by mal nastúpiť už v stredajšom šlágri Premier League na Anfield Road proti tabuľkovému lídrovi Arsenalu Londýn.

 

Caulkner bol doteraz z QPR na hosťovaní v Southamptone, no za ten odohral iba osem zápasov a tak ho kluby zrušili, aby sa mohol pridať k mužstvu "The reds".

 

Klopp by mal mať proti Arsenalu k dispozícii už aj uzdravených stopérov Kola Toureho a Mamadoua Sakha. "Situácia je lepšia ako pred dvomi či tromi dňami, pretože Kolo by mal byť pripravený a Mama chce byť k dispozícii. Dúfam, že ho budeme môcť použiť," uviedol tréner pre standard.co.uk.

 

Slovenský reprezentačný kapitán sa zranil v 17. kole Premier League, v ktorom LFC prehral s Watfordom 0:3. Okrem neho pauzujú aj Dejan Lovren, Philippe Coutinho, Daniel Sturridge a Divock Origi. Otázne sú štarty Jamesa Milnera, Jordona Ibeho a Jordana Hendersona.

 

"Martin je stále niekoľko týždňov od návratu, Dejan sa cíti lepšie, ale je to stále len pár dní od jeho zranenia proti Stoke," dodal Klopp.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies