Škrteľ chce podpísať s Liverpoolom dlhodobú zmluvu

NETKY.SK • 14 August 2012, 14:55 • 2 min
Škrteľ chce podpísať s Liverpoolom dlhodobú zmluvu

Škrteľ chce podpísať s Liverpoolom dlhodobú zmluvu - Futbal LIVERPOOL - Martin Škrteľ sa chystá ukončiť špekulácie o svojej budúcnosti podpisom novej zmluvy s Liverpoolom. O slovenského obrancu sa zaujímalo niekoľko európskych klubov, ale ten je rozhodnut

slovakia

left justify in out

imgLIVERPOOL - Martin Škrteľ sa chystá ukončiť špekulácie o svojej budúcnosti podpisom novej zmluvy s Liverpoolom. O slovenského obrancu sa zaujímalo niekoľko európskych klubov, ale ten je rozhodnutý nasledovať Luisa Suareza a predĺžiť svoju aktuálnu zmluvu, ktorá mu platí ešte dva roky.

Tréner Liverpoolu, Brendan Rodgers, chce do tímu priviesť ďalšie posily a zaujíma sa o Cristiana Tella z Barcelony a Nuriho Sahina z Realu Madrid.
Rodgers si pravdepodobne ponechá aj dánskeho reprezentanta Daniela Aggera, keďže Manchester City sa nechystá zvýšiť svoju ponuku, ktorá je 20 miliónov libier.
Agger nemá v záujme odísť z klubu, keď povedal: "Radšej by som zostal v Liverpoole. Toto je moja priorita."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona