Škrtel budúci týždeň v Istanbule, hlásia Turci

NETKY.SK • 6 Júl 2016, 07:33 • 2 min
Škrtel budúci týždeň v Istanbule, hlásia Turci

BRATISLAVA - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel by mal počas budúceho týždňa podpisom zmluvy spečatiť svoj prestup z FC Liverpool do Fenerbahce Istanbul.

slovakia

left justify in out

S týmto tvrdením vyrukoval web z "krajiny polmesiaca" turkish-football.com s odvolaním sa aj na periodikum Fanatik, podložil ho tiež vyjadrením Škrtelovho agenta. "Rokovania medzi Liverpoolom a Fenerbahce prebiehajú počas ostatných dvoch alebo troch týždňov, zostáva doladiť ešte nejaké detaily. Všetko, čo môžem povedať, je, že to vyzerá sľubne," povedal hráčov zástupca Karol Csontó pre turkish-football.com.

"Zatiaľ sa na mojej situácii nič nemení, stále prebiehajú nejaké rokovania a je otvorených viacero alternatív. Čo povedať k Fenerbahce? Je to veľkoklub, ktorý pravidelne hráva v Lige majstrov. Je to jeden z najväčších klubov v Turecku, ak nie najväčší. Nechcem však príliš hovoriť o Fenerbahce, pretože to nie je jediná možnosť. Klamal by som, ak by som povedal, že kontakty neboli, ale hovoril som s viacerými klubmi," povedal 31-ročný obranca počas uplynulého týždňa v Bratislave.

V súvislosti s Martinom Škrtelom sa podľa zahraničných médií spomínajú okrem Fenerbahce Istanbul aj taliansky AS Rím, nemecký VfL Wolfsburg či kluby z Číny. Handlovský rodák pôsobí v Liverpoole od januára 2008, prišiel z ruského Zenitu Petrohrad. V ostatnom čase po zdravotných problémoch nedostával veľa príležitostí od nemeckého kouča "The Reds" Jürgena Kloppa. Za LFC má na konte 320 štartov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona