Škrtel: Benítez mi nevolal, k reprezentácii ma nepustil klub

NETKY.SK • 13 August 2013, 11:12 • 2 min
Škrtel: Benítez mi nevolal, k reprezentácii ma nepustil klub

LIVERPOOL - Slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel z anglického FC Liverpool nefiguruje v nominácii trénera národného tímu SR Jána Kozáka na stredajšie medzištátne prípravné stretnutie proti Rumunsku v Bukurešti. Dôvodom je zranenie ľavého kolena, ktoré si stopér "The Reds" privodil počas minulého týždňa na tréningu.

slovakia

left justify in out

"Vyšetrenie magnetickou rezonanciou potvrdilo, že v ňom mám natiahnuté väzy. Nie je to nič vážne, ale keď sa chcem pevnejšie zaprieť do ľavej nohy alebo ňou kopem do lopty, dosť to bolí. Verím, že v najbližších dňoch začnem naplno trénovať," cituje Škrtelove slová utorkové vydanie denníka Šport.

Dvadsaťosemročný obranca chcel prísť na reprezentačný zraz, aby sa stretol so spoluhráčmi; túto alternatívu zamietol liverpoolsky klub. "S asistentom trénera Slovenska pánom Tarkovičom sme rozoberali možnosť, či neprídem napriek zraneniu aspoň pozrieť chlapcov. Bol som za, ale v klube sa postavili proti tomu. Nechceli, aby som zbytočne stratil dva dni, ktoré môžem venovať rehabilitácii," uviedol Martin Škrtel. Dôrazný zadák sa vyjadril aj k možnej zmene zamestnávateľa počas letného prestupového obdobia. "Všetko je možné. Alternatívy existujú, ale teraz je pre mňa priorita dať sa zdravotne dokopy," povedal rodák z Handlovej a na margo medializovaných informácií o záujme talianskeho SSC Neapol dodal: "Tréner Neapola Rafael Benítez mi zatiaľ nevolal." 

Medzištátne prípravné stretnutie Rumunsko - Slovensko v Bukurešti má úvodný výkop o 20.00 h. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies