Skromný Vidal: Som najlepší záložník na svete

NETKY.SK • 22 Január 2014, 14:24 • 2 min
Skromný Vidal: Som najlepší záložník na svete

TURÍN - Futbalový stredopoliar turínskeho Juventusu Arturo Vidal je presvedčený, že na jeho pozícii nemá adekvátneho konkurenta. Dôvodom je podľa slov 26-ročného záložníka fakt, že dokáže na trávniku najlepšie skĺbiť defenzívne a ofenzívne povinnosti.

slovakia

left justify in out

"Na svojej pozícii som najlepší na svete. Tak to vnímam," cituje reprezentanta Čile periodikum Sport Bild. "Mnoho stredopoliarov sa snaží napodobňovať môj štýl, je však jasné, že v tejto úlohe som najlepší. Nikto iný nevykoná toľko defenzívnej práce a pritom nastrieľa toľko gólov ako ja," vyhlásil Vidal, ktorý prišiel do kádra "starej dámy" v lete 2011 z Bayeru Leverkusen a s Juventusom má platný kontrakt do roku 2017. Podľa zmluvy, ktorú obe strany podpísali v decembri, by mal od budúcej sezóny zarábať 4 milióny eur ročne.

Rodák zo Santiaga de Chile strelil v 28 zápasoch prebiehajúcej sezóny za Juventus 15 gólov, dvakrát sa presadil v nedeľňajšom víťaznom ligovom súboji proti Sampdorii Janov (4:2). V utorkovom štvrťfinálovom dueli Talianskeho pohára však Vidal a jeho spoluhráči prehrali na trávniku AS Rím 0:1 gólom Gervinha a nekvalifikovali sa do semifinále.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies