Škrlík sa stal trénerom Liptovského Mikuláša

NETKY.SK • 15 Jún 2013, 12:02 • 2 min
Škrlík sa stal trénerom Liptovského Mikuláša

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Futbalistov MFK Tatran Liptovský Mikuláš povedie v novej sezóne Jozef Škrlík. Päťdesiatročný kouč sa na Slovensko vracia po dvojročnom pôsobení v Kazachstane. Škrlík v minulosti v domácich súťažiach viedol Vranov nad Topľou, Prešov, Humenné, Michalovce, Trebišov i Lučenec.

slovakia

left justify in out

Jeho asistentom bude Roman Vavrovič. Liptáci začnú s prípravou na novú sezónu pod Škrlíkovým vedením v stredu 19. júna o 17.00 h. Informuje o tom klubový web.

V MFK Liptovský Mikuláš prišlo aj k ďalšej zmene. Do corgoňligového Ružomberka odišiel tréner brankárov Milan Penksa. "K 31. máju skončila zmluva s trénerom brankárov Milanom Penksom. Klub mu predostrel novú zmluvu, ktorú sa rozhodol neprijať z dôvodu akceptovania ponuky z prvoligového Ružomberka. Je mi ľúto, že u nás skončil jeden z najlepších trénerov brankárov v našej krajine. V klube sme mu vďační za jeho prácu. Výrazne skvalitnil hru našich brankárov. Verím, že sa v klube s týmto vysporiadame," uviedol na klubovom webe výkonný riaditeľ MFK Tatran Liptovský Mikuláš Martin Pohlod. Liptáci skončili v sezóne 2012/13 v druhej najvyššej slovenskej súťaži na 10. mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona