Škripek dočasne povedie ECPM, chce kandidovať za predsedu

NETKY.SK • 7 December 2016, 13:48 • 2 min
Škripek dočasne povedie ECPM, chce kandidovať za predsedu

BRATISLAVA - Slovenský europoslanec Branislav Škripek dočasne povedie Európske kresťanské politické hnutie (ECPM). Jeho doterajší predseda Peter Östman sa vzdal vedenia. Riadne voľby hnutia sa budú konať v druhej polovici roka 2017, Škripek bude kandidovať za predsedu.

slovakia

left justify in out

Slovák stojí na čele tohto hnutia po prvý raz. "Ide nám o zachovávanie ľudskej dôstojnosti a ľudského života od počatia po prirodzenú smrť. Presadzujeme také ekonomické princípy, ktoré vďaka inováciám a malým rodinným firmám vytvárajú nové pracovné príležitosti pre ľudí. Prioritou sú tiež rodiny a prirodzené manželstvá. Slobodu viery, svedomia a prejavu považujeme za kľúčové pre našu demokratickú spoločnosť. Bojujeme proti obchodovaniu s ľuďmi, čo považujeme za novodobú formu otroctva," vysvetlil Škripek.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies