Škriniara potešili výhra, gól aj čisté konto: Sme silní a sebavedomí

NETKY.SK • 4 December 2017, 12:13 • 2 min
Škriniara potešili výhra, gól aj čisté konto: Sme silní a sebavedomí

MILÁNO - Víťazstvo, strelený gól aj čisté konto potešili slovenského futbalového obrancu Milana Škriniara z Interu Miláno po nedeľňajšej ligovej výhre 5:0 nad Chievom Verona. "Nerazzurri" sú po nej novými lídrami talianskej Serie A.

slovakia

left justify in out

Inter vedie ligu o jeden bod pred SSC Neapol, ktorý v piatok prehral doma s úradujúcim majstrom Juventusom Turín 0:1. Zverenci Luciana Spallettiho v pätnástich kolách nenašli premožiteľa, na konte majú 39 bodov za 12 výhier a tri remízy.

 

V sobotu 9. decembra na nich čaká megašláger na ihrisku Juventusu. Hetrikom sa v drese osemnásťnásobného talianskeho majstra proti Chievu blysol chorvátsky krídelník Ivan Perišič.

 

Pre Škriniara to bol tretí gól za Inter, predtým sa v lige presadil proti Crotone a svojmu bývalému zamestnávateľovi Sampdorii Janov. Dvadsaťdvaročný slovenský stopér v 60. minúte zakončil rýchly brejk umiestnenou hlavičkou v páde po presnom centri Antonia Candrevu.

 

"Som naozaj šťastný, že som dal gól, a najmä, že sme vyhrali. Predviedli sme naozaj výborný výkon. Sme silný tím a to je dôležité. Hrali sme sebavedomo a ja som navyše veľmi rád aj preto, lebo sme neinkasovali a udržali vzadu čisté konto," citoval slovenského reprezentanta oficiálny web Interu.

 

Ten pri svojom góle odviedol výbornú robotu, po zisku lopty a prihrávke predviedol šprint, v súperovej šestnástke ho nik nepokryl a perfektne zrealizovanou "rybičkou" zvýšil na 4:0.

 

"Bolo to najmä zásluhou dobrej práce Candrevu, ktorý výborne prihral mne a potom aj pripravil hetrikový gól Perišičovi. Teraz si toto víťazstvo môžeme chvíľu užiť. Byť na čele Serie A je skvelý pocit, ale už od ďalšieho dňa sa sústredíme na nasledujúci zápas v Turíne," dodal Škriniar.

 

Bývalý hráč MŠK Žilina sa krátko vyjadril aj k obavám jeho trénera, že ho zo San Sira odlákajú ponuky európskych veľkoklubov: "Čo sa týka Spallettiho obáv o moju budúcnosť, som hráč Interu a nepôjdem nikam."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies