Škriniara chce United získať už toto leto, v Reale by mohol časom nahradiť Ramosa

NETKY.SK • 19 Máj 2020, 19:15 • 2 min
Škriniara chce United získať už toto leto, v Reale by mohol časom nahradiť Ramosa

Manchester United je ďalším z európskych futbalových veľkoklubov, ktoré zamerali pozornosť na slovenského reprezentačného obrancu Milana Škriniara. Na Old Trafforde veria, že k dohode by mohlo dôjsť už v najbližšom letnom prestupovom termíne.

slovakia

left justify in out

Trhová hodnota slovenského obrancu 
"Technicky zdatný a fyzicky impozantný. Je to moderný obranca," píše o Milanovi Škriniarovi britský The Mirror. Napriek tomu, že 25-ročnému rodákovi zo Žiaru nad Hronom zostávajú na San Sire ešte tri roky zmluvy, Taliani sú pripravení predať úradujúceho najlepšieho futbalistu Slovenska. Jeho cenu údajne stanovili na 52,5 milióna libier, čo je v prepočte 58,82 mil. eur. Pre porovnanie milánsky Inter získal Škriniara v roku 2003 zo Sampdorie Janov za 30 miliónov libier, čiže 33,61 mil. eur.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 🇸🇰Milan Škriniar (@milanskriniar),

 

Real s ním má veľké plány 
Škriniar za tri roky v drese Interu odohral 118 zápasov a podľa denníka The Sun sa neustále zlepšuje. Okrem Manchestru United majú o dynamického obrancu záujem aj Manchester City a FC Barcelona. "Najväčšou konkurenciou pre Manchester United je však Real Madrid. Španieli veria, že Škriniar by sa v Zidanovom tíme mohol stať dlhodobým nástupcom Sergia Ramosa, ktorý má 34 rokov a v tíme pôsobí už 15 rokov," píšu anglické médiá.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fútbol (@clasico__mundial),

 

United sa zameriava aj na Neapol 
Okrem Škriniara by miesto v strede obrany "Červených diablov" vedľa Harryho Maguireho mohol zaujať aj Kalidou Koulibaly z SSC Neapol. Príchod jedného z nich by však mohol byť závislý aj od toho, či sa ManUtd prebojuje do Ligy majstrov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kalidou Koulibaly (@kkoulibaly26),

 

Liga majstrov ešte pre United nie je stratená 

V aktuálne stále prerušenej sezóne Premier League sú zverenci Oleho Gunnara Solskjaera na piatom mieste, ktoré znamená istotu účasti v Európskej lige. V prípade potvrdenia avizovaného trestu pre mestského rivala Manchester City by sa však United mohli posunúť do Ligy majstrov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies