Škriniar výborne číta hru a je vraj ako divá šelma

NETKY.SK • 7 August 2017, 07:50 • 2 min
Škriniar výborne číta hru a je vraj ako divá šelma

Miláno - Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar sa po letnom prestupe do Interu Miláno rýchlo stal jedným z pilierov defenzívy "modro-čiernych". V nedeľňajšom prípravnom dueli proti Villarrealu (3:1) opäť nastúpil v základnej jedenástke a proti účastníkovi španielskej La Ligy odohral 80 minút.

slovakia

left justify in out

Po zápase si od trénera Luciana Spallettiho vyslúžil pochvalu. "Škriniar je silný a veľmi pozorný, nikdy nepoľaví v ostražitosti. Jeho veľkou zbraňou je, že výborne číta hru. Je ako divá šelma," povedal Spalletti na margo slovenského obrancu, ktorý prišiel na San Siro zo Sampdorie Janov a stal sa najdrahším slovenským futbalistom v histórii.

 

Inter sa proti Villarrealu ujal vedenia zásluhou Edera. "Žltej ponorke" sa síce krátko po prestávke podarilo vyrovnať vďaka Robertovi Soldadovi, no čiernohorský útočník Stevan Jovetič opäť zabezpečil Interu vedenie a triumf tímu z metropoly Lombardska spečatil v nadstavenom čase Chorvát Marcelo Brožovič.

 

"Víťazstvo nad takým kvalitným tímom ako je Villarreal sa vždy cení, no v príprave sme zahrali už aj lepšie, boli tam výkyvy. Dôležité je, aby lopta bola v neustálom pohybe. Som presvedčený o tom, že toto mužstvo má ešte väčší potenciál," dodal bývalý kouč AS Rím, Zenitu Petrohrad či Udinese Calcio.

 

Prípravné zápasy vo futbale - nedeľa: 

Inter Miláno (Tal.) - FC Villarreal (Šp.) 3:1 (1:1) - hralo sa v San Benedetto del Tronto
Góly: 25. Éder, 66. Jovetič, 90. Brozovič - 39. R. Soldado
Milan Škriniar (Inter) hral do 80. min. 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies