Škriniar už Sampdorii gól dal, počas víkendu to môže zopakovať

NETKY.SK • 19 Jún 2020, 16:41 • 2 min
Škriniar už Sampdorii gól dal, počas víkendu to môže zopakovať

Druhý zo svojich štyroch gólov v drese Interu Miláno strelil Milan Škriniar v októbri 2017 proti Sampdorii Janov. Bolo to len pár mesiacov po jeho prestupe na San Siro práve z tohto tímu. Počas víkendového reštartu Serie A bude Inter hostiť práve Sampdoriu.

slovakia

left justify in out

Vyjadrenie klubu 
"Škriniar odohral za Sampdoriu 38 zápasov a práve v jej drese debutoval v najvyššej talianskej súťaži. A prvý z troch svojich gólov dosiahnutých na San Sire strelil práve proti Blucerchiati. O motiváciu bude mať teda postarané," napísal oficiálne portál Interu Miláno.

 

 

Tri tímy zabojujú o titul
Ešte vo februári bol Škriniarov Inter na čele Serie A zarovno s Juventusom Turín. V čase marcového prerušenia súťaže už zaostával na treťom mieste o 9 bodov, ale nedeľňajší súboj proti Sampdorii má Inter k dobru, Do konca súťažného ročníka na Apeninskom polostrove treba ešte odohrať 12 kôl, resp. na Inter čaká do 2. augusta až 13 zápasov.

 

img

 

"Nerazzurri" vyhrali zatiaľ posledný zo svojich 18 ligových titulov v roku 2010, Juventus má rovnako 18 titulov a svoju sériu víťazstiev v Serie A môže natiahnuť na rekordných deväť rokov. V hre o titul je reálne aj Lazio Rím, ktoré na druhom mieste zaostáva za Juventusom iba o 1 bod.

 

Najprv doma, teraz už spolu

"Čaká nás ešte veľa zápasov do konca súťaže, stať sa môže čokoľvek. Aj počas karantény sme neustále trénovali, hoci je pravda, že to bolo len doma. Postupne sme začali s individuálnymi tréningmi, potom sme sa pripravovali spolu celé mužstvo," uviedol Milan Škriniar, úradujúci najlepší futbalista Slovenska, v rozhovore pre denník Šport.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 🇸🇰Milan Škriniar (@milanskriniar),


Tréner Interu Antonio Conte na klubovom webe naznačil veľké odhodlanie pred reštartom po vyše 100 dňoch. "Máme veľkú túžbu aj ambície dosiahnuť úspech. Musíme si veriť a byť ochotní čeliť prípadným ťažkostiam. Ak si každý jednotlivec v našom tíme uvedomí, že musí odviesť maximum pre spoločný cieľ, bude to dobré. Verím, že hráči sa zlepšili po mentálnej stránke počas koronakrízy."

 

img

 

Koronavírus v Taliansku 
Taliansko bolo 9. marca prvé z veľkých európskych krajín, ktoré zastavilo najvyššiu futbalovú súťaž. Už vtedy malo stovky mŕtvych po nákaze novým koronavírusom. Medzitým sa ich počet znásobil na vyše 35 000 a pandémia najmä na severe Talianska mala tragické následky. Medzitým sa však už situácia čiastočne upokojila a nastávajúci víkend odštartuje pokračovanie v jednej z najsledovanejších ligových súťaží na svete.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona