Skrillex pracuje na novej skladbe s Brunom Marsom

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 13:59 • 2 min
Skrillex pracuje na novej skladbe s Brunom Marsom

BRATISLAVA - Americký hudobný producent a dídžej Skrillex spolupracuje na novej skladbe so spevákom Brunom Marsom.

slovakia

left justify in out

"V súčasnosti spolupracujem s Brunom Marsom. Ale neprezradím žiadne detaily. Iba to, že pieseň, ktorú nahrávame, je úplne odlišná, úžasná, je na celkom inej úrovni. Je to niečo, čo sa ešte nestalo," neskrýval Skrillex v rozhovore pre magazín Billboard nadšenie zo spolupráce s 30-ročným hudobníkom.

 

Rodák z Los Angeles pritom v minulosti spolupracoval napríklad aj s Justinom Bieberom či Ellie Goulding. "Vždy, keď som v štúdiu s niekým novým a robíme hudbu, tak sa toho veľa naučím. Rád vystupujem zo svojej komfortnej zóny. Moja pozícia v hudobnom priemysle je jediná, čo to umožňuje," prezradil.


Dvadsaťosemročný Skrillex, vlastným menom Sonny John Moore, začínal ako spevák v rockovej kapele From First To Last, s ktorou nahral dva albumy. Neskôr sa vydal na sólovú dráhu, pričom vtedy bol známy ako Sonny. Pod týmto menom vydal EP Gypsyhook (2009), potom si zmenil pseudonym na Skrillex a postupne vydal niekoľko EP nahrávok ako napríklad My Name Is Skrillex (2010), Scary Monsters and Nice Sprites (2010), More Monsters and Sprites (2011), Bangarang (2011) či Leaving (2013). V roku 2014 vydal svoju debutovú štúdiovku Recess. Na konte má osem cien Grammy.


Bruno Mars, vlastným menom Peter Gene Hernandez, je rodákom z Havajských ostrovov a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2004. Známym sa však stal až o šesť rokov neskôr vďaka spolupráci s rapperom B.o.B. na singli Nothin' On You, ktorý sa dostal na vrchol singlových rebríčkov v USA aj vo Veľkej Británii.

 

Mars je zároveň spoluautorom úspešnej piesne Billionaire Travieho McCoya a spolupracoval tiež na hite Fuck You od Cee Lo Greena. Na konte má dve štúdiovky - Doo-Wops & Hooligans (2010) a Unorthodox Jukebox (2012). Medzi jeho najznámejšie single patria Just The Way You Are, Grenade, The Lazy Song, Marry You, Locked Out Of Heaven alebo When I Was Your Man. Prispel tiež na soundtrack filmu Twilight sága: Úsvit - 1. časť, pre ktorý nahral skladbu It Will Rain.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies