Skrachovala už ôsma cestovka; World Travel má v zahraničí stovky klientov

NETKY.SK • 27 September 2012, 06:39 • 2 min
Skrachovala už ôsma cestovka; World Travel má v zahraničí stovky klientov

Skrachovala už ôsma cestovka; World Travel má v zahraničí stovky klientov - Zaujímavosti Česká cestovná kancelária CK World Travel z Plzne vyhlásila úpadok. V zahraničí má niekoľko stoviek klientov a tých dopraví späť do ČR slovenská poisťovňa Union, u kt

slovakia

left justify in out

img

Česká cestovná kancelária CK World Travel z Plzne vyhlásila úpadok. V zahraničí má niekoľko stoviek klientov a tých dopraví späť do ČR slovenská poisťovňa Union, u ktorej bola kancelária poistená proti úpadku. CK World Travel je tento rok už ôsmou skrachovanou českou cestovnou kanceláriou. Informovala o tom v stredu spravodajská webová stránka novinky.cz.
      Cestovná kancelária vozila turistov predovšetkým do Grécka a Turecka, ale organizovala aj lyžiarske zájazdy do Álp alebo zážitkové zájazdy do európskych krajín.
      AK World Travel kvôli svojmu úpadku neposkytla ľuďom vopred uhradené služby - to znamená, že dosiaľ na nimi zaplatený zájazd nevycestovali - môžu si písomne uplatniť nárok na poistné plnenie. Ľudia tak musia urobiť najneskôr do dvoch mesiacov odo dňa, v ktorý mal byť zájazd ukončený, upozornila slovenská poisťovňa Union.
      Cestovná kancelária World Travel vznikla v roku 2007 spojením dvoch už neexistujúcich spoločností Holiday Travel a Marco Club.
      Tento rok sa do problémov dostali už české cestovné kancelárie Asteri Tour, Redgreentours, Filip, Globaltour, BG Travel, Dolce Vita a Pradok.

Zdroj: TASR/www.noviny.cz



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies