Škrabance na tvári Curtisa Daviesa robia z Diega Costu neviniatko

NETKY.SK • 23 September 2015, 18:12 • 2 min
Škrabance na tvári Curtisa Daviesa robia z Diega Costu neviniatko

HULL – Počas uplynulého víkendu sa v londýnskom derby medzi Chelsea a Arsenalom odohral incident, o ktorom písali všetky svetové médiá. Televízne kamery však museli naozaj zaostriť, aby bolo vidieť škrabance Gabriela Paulistu, ktoré mu urobil Diego Costa z Chelsea.

slovakia

left justify in out

Niečo podobné sa udialo aj vo včerajšom zápase Capital One Cupu medzi domácim Hull City a hosťujúcim Swansea City. Jediný rozdiel bol v tom, že na škrabance Curtisa Daviesa nebolo treba zaostriť žiadne zábery, keďže boli viditeľné už z diaľky.

Tridsaťročný obranca domácich zverejnil na svojom Twitteri obrázok, na ktorom je na jeho tvári jasne vidieť tri výrazné škrabance. Nie je však jasné, ktorý hráč mu ich spôsobil, keďže tomuto zákroku nevenoval pozornosť, keď v obrane pomáhal Tigrom udržať čisté konto v zápase 3.kola.

 



Na sociálnej sieti však neskôr zažartoval, že Diego Costa sa prakticky Paulistu z Arsenalu ani poriadne nedotkol a ten išiel dole z ihriska s bolestivou grimasou na tvári. Davies povedal: "A oni hovoria, že Diego Costa je "fyzický" #ZjazvenáTvár #Drápy."

 

Istý Darren Thompson mu na Twitteri zakontroval, že by sa nemal maľovať počas jazdy cez cestné spomaľovače.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies